Webhoteller

Hvis du gerne vil have lavet dig en hjemmeside, skal du bruge en web server et sted på internettet at have hjemmesiden liggende på. Man kan have sin egen server koblet på internettet og have hjemmesiden liggende der. Men de fleste vil nok benytte sig af et såkaldt webhotel.

 

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er simpelthen noget plads man køber sig til på en webserver hos et webhosting firma. De fleste webhoteller har den store fordel, at de er udstyret med såkaldte one click installere, hvor man med ganske få klik kan få installeret de mest populære hjemmeside-systemer. Er det nyt for dig, at lave en hjemmside, vil jeg absolut anbefale, at du sørger for at få dig et webhotel med one click installer. Det kan spare dig for meget tid og besvær.

 

Rabat på webhoteller

Nogle ganske få webhoteller er gratis at bruge. Men dem er der ikke mange af. Og de få der er, er så overbelastede, at det kræver mere end almindelig tålmodighed at bruge dem. Det vil altså sige, at du skal betale for at få dig et webhotel.

Og når du nu skal til at have pengepungen op af lommen, er det jo meget rart, hvis man kan få lidt rabat. Og det er der heldigvis god mulighed for. To af de mest populære udbydere af webhoteller er Meebox og UnoEuro. Og du kan finde rabatkorder til disse to webhoteller lige her: http://abouteverything.dk/meebox-rabatkode/ og http://abouteverything.dk/unoeuro-kuponkode-unoeuro-rabatkode/.

Når du bruger disse rabatkoder ved bestillingen af dit webhotel, får du simpelthen rabat på orden. Og det er jo en ganske rar ting.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *