Min sommerferie

Artikelskriveren 2

Min sommerferie har i år primært bestået af to forskellige ting. En uges ferie i sommerhus ved Vesterhavet og en uge hos Nymarksminde Minizoo og Fodbold Golf. Begge dele har været rigtig dejligt, på hver sin måde. Men fælles for dem begge er, at det har været stille og roligt.

En uge i sommerhus

I den første uge havde vi lejet et stort sommerhus sammen med nogle venner. Huset var udstyret med både swimmingpool, spa, sauna, internet og alskens satellit tv-kanaler. Så der manglede bestemt ikke noget. Vores venner har børn på ca. samme alder som vores egne børn og de går virkelig godt i spænd sammen. Så der var også en super god ferie for børnene.

En uge på bondegårdsferie

Ugen efter tog vi på en rigtig gammeldags bondegårdsferie hos Nymarksminde ved Vodskov. Det er lige sådan en ferie, som den jeg havde hos mine bedsteforældre, da jeg var barn. Det er superhyggeligt og bringer mange gode minder frem. Det er en ferieform, som jeg virkelig kan anbefale til familier med børn. Der kommer mange børn hos Nymarksminde og de finder hurtigt sammen i en masse gode leg.

Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at vi tager i sommerhus eller besøger Nymarksminde. Det er to ferieformer, som passer vældig godt til vores familie.

Næste gang skal vi prøver at overnatte i shelter

Men når vi tager afsted næste gang, er vi blevet enige om, at vi vil prøve at overnatte i shelter.

Vi har et vennepar som flere gange har benyttet sig af overnatning i shelters som en del af deres sommerferie.

Det har beskrevet som en stor succes hver gang. Så det vil vi altså også prøve 🙂

 

Disclaimer

Comments 2

  1. Sommerhus er virkelig også en af vores helt store favoritter. Vi har været en tur i sommerhus stort set hvert år siden børnene var små, og de er altså alle sammen teenagere nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *