Hvad skal jeg ønske mig til jul?

Artikelskriveren 1
Flotte julegaver

Nu er der kun 4 måneder til jul. Og selv om det for nogle kan synes som en evighed, så er det ikke helt sådan, at jeg har det.

Jeg kommer fra en ret stor familie med mange brødre, søstre, onkler, tanter osv. Og jeg ved, at mange af dem vil begynde at efterspørge ønskelister inden ret længe. Så jeg kan lige så godt, først som sidst, begynde at få skrevet nogle ting ned.

Nogle skriver ned hele året

Nogle mennesker er gode til at skrive ned i løbet af året. Lige så snart de står og tænker ”neej, en flot ting, den kunne jeg godt tænke mig”, så bliver det skrevet ned på deres liste, så de ved, hvad de skal ønske sig, når folk spørger.

Ellers hvis nu de har en ting derhjemme, som enten er gået i stykker eller bare er blevet gammel og slidt, så ryger det med på listen. På den måde er de klar, når familie og venner begynder at efterspørge ønskelister.

Men sådan en person er jeg bare ikke – desværre. For det ville nemlig gøre det hele en hel del lettere.

Jeg finder inspiration i kataloger, hjemmesider etc.

Jeg må simpelthen i gang med det helt store tankearbejde, når jeg bliver spurgt om mine ønsker.

Som regel finder jeg så noget inspiration i diverse kataloger, reklamer og på forskellige hjemmesider. Jeg Googler endda ofte også noget i stil med ”Hvad skal jeg ønske mig til jul” for bare at komme lidt i gang – det er altså ikke let.

Måske ønsker jeg mig bare ikke noget

Måske er det fordi jeg som sådan egentlig ikke ønsker mig det store. Jeg er nok også personen, som bedst kan li’ at købe mine ting selv, så ved jeg nemlig, at jeg får lige præcis det jeg gerne vil have. Så jeg har ofte købt de ting, som jeg har brug for længe inde, at det bliver jul.

Det hænger nok også lidt sammen med, at jeg ikke er så vild med at bytte mine gaver. Jeg synes faktisk det er lidt pinligt, når tante Oda er kommet med en gave, som hun synes er ”ihh, så fin”, og så ender jeg med at bytte den fordi det enten ikke er noget, som jeg har behov for eller simpelthen ikke rigtig er noget, som jeg bryder mig om.

Men det med at skulle bytte gaverne sker egentlig ret ofte for mig. Det hænger nok også sammen med, t jeg ikke er så god til det med ønskelisterne, så kan man hurtigt få nogle ting, som ikke lige rammer plet.

Jeg er ikke den eneste

Heldigvis – fristes man til at sige, så kan jeg se rundt omkring på nettet, at jeg ikke er den eneste, som har det svært med julegaverne. F.eks. stødte jeg på artiklen her: https://www.topsites-danmark.dk/argghh-de-pokkers-julegaver, som meget godt illustrerer nogle af de frustrationer, som man kan komme ud for, når der skal styr på alle gaverne til jul – det er bare ikke let.

Hvordan med dig selv? Hvordan har du det med julegaveindkøb og ønskelister?

Disclaimer

Comment 1

  1. Jeg tilhører den gruppe, som skriver ned, lige så snart de kommer i tanke om noget, som de godt kunne tænke sig. Så jeg har stort set gang i en liste hele tiden.
    Så sletter jeg det bare igen, hvis jeg når selv at købe det, inden det er tid til at dele ønskesedler ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *