Vælg den rigtige it-konsulent

Artikelskriveren 0

For størstedelen af alle etablissementer er det af virkelig stor vigtighed, at deres edb er fungerende altid. Men på trods af hvor velbygget et it-system som er blevet lavet, vil der løbende opstå et krav om tilrettelser som kravene forandres.

Behov for hjælp

Herved skabes med tiden brug for en dygtig it-hjælp, som kan bidrage med nyt input og en grundig ekspertise, der påser at både den daglige drift og eventuelle tilretninger, der indføres hen ad vejen, virker som det bør. For mange forretninger, kan selv korte tekniske nedbrud let blive en arbejdsmæssig  belastning, som sideløbende desuden kan ødelægge firmaets renomé hos både kunder og leverandører.

Mange muligheder

Der er naturligvis et stort antal valgmuligheder som spiller ind, hvis man skal udvælge en velvalgt it-leverandør. Og de konkrete værdier man lægger mest vægt på, vil  sikkert være forskellige fra firma til firma. Oftest kan en blanding af karakter og de rent håndværksmæssige kompetencer nok være det, der vejer tungest, i fald der skal hyres en it-konsulent.

Er du på markedet efter en efterfølger for din nuværende edb-konsulent, kan det ind imellem være en  idé, at investigere en potentiel ny leverandør. Tag fat i dem og læg en note, eller send dem en besked via mail, om at i gerne vil ringes op. Sker det? Kontakter de dig? Oplys supporten om en tidligere hændelse, hvor dit firma har haft brug for support og lyt til, hvordan de havde grebet fejlen an. Forhør dig efter nogle referencer. Kontakt eventuelt nogle af de oplyste referencer for at forhøre dig nærmere. Der er mange metoder at gøre det på. Derfor gør brug af din logiske sans og tag ikke umiddelbart alt du får at vide for gode varer. I tilfælde af at altsammen lyder for godt til at være sandt, så kan det jo være der er noget om det.

Muligvis kan i også få idéer hos andre på din egn, hvor der potentielt er andre, som har været i samme situation . Det er altid kløgtigt at anmode om andres knowhow, så man herved  kan få klaret egne opgaver.

Her var en god it-support af stor betydning

Som et eksempel på vigtigheden af at have en god it-hjælp, kan jeg informere om en hændelse, som skete for et stykke tid siden. En gang da vi mødte ind i etablissementet, oplevede vi to servere, som vi ikke kunne komme i kontakt med! Vi henvendte os omgående til vores it-support, som kom straks. Selv om opgaven jo ikke umiddelbart var sådan at tage fat på, tog det kun kort tid inden de havde opdaget fejlen. Hvad fejlen skyldtes, vil vi gerne have lov at gemme for os selv. Men jeg kan i hvert fald fortælle, at der var nogen i forretningen, som fik røde ører flere dage bagefter. Det var altså en personlig fejltagelse, der skabte nedbruddet. Men som følge af en sikker indgriben fra vores it-konsulent, var vi hurtigt op at køre igen og kunne fortsætte vores arbejde ufortrødent.

Derved kan man naturligvis udlede, at en professionel edb-leverandør er vigtig for den daglige it-drift i  hovedparten af alle forretninger. Brug tid på at søge den dygtigste edb-leverandør, som matcher præcis til dit etablissement  og jeres ønsker.

Lykke til med projektet

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *