Rubiksterningen er en fantastisk opfindelse

Artikelskriveren 0

Siden ungarske Ernõ Rubik opfandt Rubiks terningen i 1974 har dette fantastiske stykke legetøj gået sin sejrsgang verden over. Og flere videreudviklinger og lignende produkter har siden set dagens lys. Her mere end 40 år senere findes der således en lang række af Rubiks terninger og lignende legetøj, som det kan ses her: https://www.hyggeonkel.dk/overblik/rubiks/.

Derfor elsker folk Rubiks produkterne

Noget af det, som nok tiltaler mange ved Rubiks produkterne er at de både udfordrer finmotorikken, intellektet og fantasien. Det er altså legetøj, som kombinerer rigtig mange egenskaber i et enkelt produkt.

Hvem er hurtigst?

Som med så meget andet har Rubiks terningerne også ansporet til konkurrencer. For hvem kan løse terningen hurtigst muligt? Og hvem kan så gøre det hurtigst med bind for øjnene? Ja, mulighederne er mange – det er nærmest kun fantasien, som sætter grænsen.

Rubiks er et genialt stykke legetøj, som kan anvendes af ung såvel som gammel. Og det ser bestemt ud til at være et stykke legetøj, som har fundet sin plads i klassikernes lange række af populært legetøj.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *