Hvad er en god sexpartner?

Artikelskriveren 0

Hvad er en god sexpartner? Det er nok ikke et spørgsmål, som der findes et endegyldigt svar på. Da vi jo alle er forskellige og derfor også har meget individuelle lyster og seksuelle præferencer, vil den der er god i sengen for den ene, ikke nødvendigvis være det store hit for den anden.

Generelt er mennesker, der lytter godt, interesserer sig for andres velvære og viser respekt i deres relationer, for mange de allerbedste at dyrke sex med. Det er de mennesker, der kaldes empatiske og har den rette indfølingsevne og ikke kun tænker på dem selv og deres eget velbehag.  Men for andre igen er en god sexpartner måske en person, som man netop ikke behøver at have noget specielt personligt forhold til. Sådan er vi som mennesker jo så forskellige. Og det er jo nok ganske godt endda.

Find en empatisk sexpartner

Den form for fællesskab som sex er, kræver en høj grad af samhørighed og empati, hvis den skal give noget for begge parter. Vil man gerne finde den rette at gå i seng med, så kræver det at man er god til at kommunikere. Hvor grænseoverskridende det end måtte lyde, så skal man italesætte sine lyster, både verbalt og med sit kropssprog, hvis det skal fungere. Forvent aldrig at en partner bare kan gætte sig frem og gøre det helt rigtige intuitivt.

Er kommunikationen klar og har man følelsen af at være 100 % på bølgelængde med hinanden, så er det langt nemmere at ende med at få dejlig sex sammen.

Det uforpligtende forhold

Er man mere til et uforpligtende forhold – måske endda kun sex en enkelt eller to gange med den samme person, kan man eksempelvis finde sig en partner på et sexdating website som eksempelvis sexhunt.dk. Her mødes folk med det ene formål, at finde en partner at have sex med – det er ikke de dybereliggende relationer, som umiddelbart har fokus på denne type sider.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *