Find en barnepige på jobbi.dk

Artikelskriveren 0

Hvis din familie ligner de fleste andre børnefamilier, så vil I fra tid til anden have behov for at få passet ungerne, specielt hvis I gerne vil have en friaften, hvor I kan få lov at opføre jer som et par igen.

Og det er så her jobbi.dk kommer ind i billedet, for det er her familierne og babysitterne finder hinanden, i og med at du her både kan søge efter en babysitter til lige præcis din opgave, eller hvis du har et godt tag på ungerne generelt – så kan du søge som babysitter, og dermed hjælpe andre og samtidig tjene en skilling.

Det er nemt at oprette sig som jobsøgende, og fortæl gerne på din profil om hvem du er, hvad din alder er, og hvor meget erfaring du har med at babysitte.

Hvad bliver der lagt vægt på at en babysitter skal kunne?

Jamen det, der springer først ind på lystavlen, er, at du skal være glad for børn, og så skal du naturligvis være kærlig og nærværende, men det er også vigtigt at være tålmodig, for børn tester normalt grænser.

Du skal gerne være ansvarsfuld, og ikke efterlade opgaven eller undlade at gøre noget som du burde have gjort, og så skal man kunne stole på at du overholder de aftaler der laves.

Ud over det, så skal du være opmærksom og årvågen, hvilket skal vise sig i at du holder øje med hvad ungerne laver, også mens du fx er beskæftiget med noget andet, for ellers kan der ske alt muligt undervejs.

En anden ting som børn gerne laver, det er at lege, så du må ikke have givet slip på dit legegen 100%, det viser at du er i stand til at lave en god og tryg stemning omkring barnet, og det ikke bare bliver parkering.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *