Danskerne vælger i stigende grad bondegårdsferie

Artikelskriveren 0

I Danmark har vi haft meget varierede ferievaner og de skifter ofte utrolig meget afhængig af, om vi bor i byen, på landet eller sådan lidt midt i mellem. Hver evig eneste familie har sådan set sin helt unikke måde at holde ferie på og det er svært at danne sig et komplet mønster. En ting der har været populært i længe er charterrejser, hvor det bare gælder om, at man skal så langt væk fra Danmark for så lidt penge som muligt. Det er der selvfølgelig også en masse gode ting ved og man kan få en utrolig afslappende uge, men der findes også en lang række alternative feriemetoder, hvor man også kan få en rigtig god ferie. Nogle endda for ret beskedne beløb, så det ikke ruinerer din økonomi fuldstændig. En af de ting som er blevet populært i Danmark er en bondegårdsferie, som eksempelvis her hos Nymarksminde. For mange da vil det lyde komplet åndssvagt, fordi de er vokset op på eller tæt på en bondegård, så det er jo selvfølgelig noget alle ved, men vi flytter i stigende grad mod byerne og det gør, at mange flere børn slet ikke ved hvor alt vores bacon, mælk og æg kommer fra. Det forsøges der at lave om på med disse bondegårdsferier.

Krisen kradser, som betyder at danskerne vælger i stigende grad bondegårdsferie

Hvis man ser på det sådan helt objektivt, så kan en af de store grunde til, at folk vælger at tage på bondegårdsferie være, at der for nyligt har været finanskrise i store dele af verden og vi faktisk stadigvæk kan mærke den, da den ikke helt har forladt landet endnu. Det betyder, at folk ofte søger mod billigere feriealternativer, for der er ikke længere penge på opsparingen til, at man kan tage til den varme syden eller på en anden slags dyr storbyferie. Heldigvis, så har vi så mange muligheder i Danmark og det er grunden til, at danskere vælger i stigende grad bondegårdsferie. Og når man gerne vil have noget billigt, så er det ofte transporten man sparer på. En bondegårdsferie i Danmark kan de fleste jo finde inden for så lidt som 30 minutters kørsel. Ofte tager man lidt længere væk i landet, men prisen for transporten er stadig utrolig lav, da de fleste steder kan nås med enten bus eller tog. Til nød bil, hvis det ligger meget langt væk.

Danskerne vælger i stigende grad bondegårdsferie, fordi det er nyt for mange

Danskerne vælger i stigende grad bondegårdsferie og det gør de af den grund, at det er nyt og det er spændende. I takt med at vi har en stor grad af urbanisering, hvor folk flytter fra udkantsdanmark og provinsen ind mod storbyerne gør, at der ikke er så mange der kender til den daglige gang på en gård. For nogen vil det virke mærkeligt at bruge en ferie på en bondegård, men for andre kan det være en utrolig spændende og givende oplevelse, hvis man aldrig har prøvet det før.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *