Bed and breakfast er en populær ferieform

Artikelskriveren 0

Bed and breakfast er en populær form for overnatning, hvor gæsterne, som navnet antyder, får både overnatning og morgenmad. Bed and breakfast er således en form for hotel, men typisk mindre end et hotel og vurderes af mange som et hyggeligt og afslappende alternativ til et almindeligt hotel. Det er meget almindeligt at bed and breakfast steder drives af en familie som ofte er meget involveret i den daglige drift. Et eksempel på dette er det hyggelige Nymarksminde i Vodskov nord for Aalborg.

Bed and breakfast er ikke bare populært hos danskere. Hvert år besøger tusindvis af turister fra udlandet danske bed and breakfast steder rundt omkring i hele landet. Det er således en overnatningsform der er i vækst, og af samme årsag vurderes det at der alene i Danmark er over 2.000 bed and breakfast muligheder.

Bed and breakfast er hygge

Udover at være et mindre overnatningssted, så er det meget almindeligt at bed and breakfast er placeret lidt uden for byens centrum, og ofte i mindre byer, naturligvis ofte i forbindelse med turistbyer. Mange bed and breakfast steder har kun ganske få værelser, ofte helt ned til et par værelser, og derfor tilbyder bed and breakfast steder sjældent andet end morgenmad til overnattende gæster.

Denne form for overnatning tiltaler mange, da de ofte falder i snak med ejerne af det valgte bed and breakfast. Det kan være meget hyggeligt og afslappende modsat et stort hotel hvor personalet har travlt og skal håndtere mange gæster. Bed and breakfast tilhængere er ofte folk som søger det hyggelige, afslappende og intime. Det er samtidig ofte de samme gæster der nyder kør-selv-konceptet. De elsker friheden og har intet problem med at overnatte på det første og bedste bed and breakfast sted de kommer forbi.

Prismæssigt er bed and breakfast umiddelbart billigere end et hotel, men de fleste som vælger bed and breakfast, vælger faktisk den overnatningsform fordi de er tilhænger af denne form for overnatning. De foretrækker bed and breakfast, og nyder den charmerende form for overnatning.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *