Skal du være spejder, kræver det godt spejderudstyr

Louise 0

Det er sundt for børn og unge mennesker at slippe computeren, tabletten og mobilen og komme ud mellem andre mennesker og lave andet end at sidde på et mørkt værelse og spille.

Når man er spejder træner man blandt andet de sociale spilleregler og relationer, der er mellem børn. Det er mere end blot i skolen, da man til spejder er sammen med en masse børn som man ikke nødvendigvis kender fra skolen. Dette giver også en bredere venskabskreds end lige dem man går sammen med i skolegården.

Noget af det som også er vigtigt ved at gå til spejder er at man kommer ud i naturen. Der er skrevet en masse artikler omkring naturens gavnlige effekt på mennesket og det er allermest synligt når vi kigger på børn. Når børnene kommer ud og bygger en hule, tænder et bål og bager snobrød eller leger “røver og soldater” hele dagen sker der bare noget andet.

Det kræver også noget slidstærkt tøj at gå til spejder, derfor anbefaler vi at man kigger forbi friluftshoppen.dk og provianterer (eller i det mindste bliver inspireret af alle de ting man kan købe til den kommende spejder). Der er mange forskellige ting man skal have som ny spejder, noget af det man skal starte med er en skjorte, et bælte og en dolk. Alt dette kan findes på friluftshoppen.dk.

Hvis det er en af de mindste som gerne vil være spejder, så har De Grønne Pigespejdere en fantastisk sovepose til sovedyret. Kig ind på bamsesovepose.dk og se hvad man kan få således bamse kan komme med på turen og, få både sovepose, skjorte og liggeunderlag.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *