Sådan Plejer du dit skæg rigtig godt.

Louise 0

Er du en af de heldige mænd med mulighed for at få et skæg? Ja det er altså ikke kun held vil jeg bare sige. Det kræver faktisk mere end bare at lade det vokse for et uplejet skæg er faktisk ikke nær så charmerende som et veltrimmet, velformet, blødt og velplejet skæg. Sågar kan dit skæg blive en magnet for både kvinder og andre mænd hvis det står skarpt og velduftende.

Og mulighederne er virkelig mange…. Du kan starte med at vaske det i helt almindelig bodysoap eller shampoo men ret hurtigt vil du nok opdage at i virkeligheden er der forskel på hovedhår, kropshår og ansigtshår. Rigtig skægshampoo har de plejende olier som ikke bare rengører dit skæg i dybden, fjerner gamle hudceller, skel dannelse, madrester og sved men også plejer og beskytter den sarte ansigtshud og de enkelte hårstrå så dit skæg fremstår bedst muligt.

Det er faktisk en helt videnskab at vælge de rigtige produkter hvis man ikke ved hvor man skal lede. Nu om dage findes der skægprodukter ikke alt fra supermarkeder til parfumerier og frisørere ja jeg har sågar engang set et farsdags-skægpleje-sæt med tilhrende sammenplatning hos en blomsterhandler. Hva gir du mig?? Derfor har jeg søgt hjælp på det store internet og efter flere super fede videoer på youtube om hvordan man kan trimme, strudse og justere faconen er jeg gået videre til selve produterne. Her har jeg fundet et site som faktisk har alle de ting som jeg har brug for. (og mange mange flere) https://skaegpleje.dk/

Til en start har jeg udholdt de første godt tre måneder med udvoksningen og her har det primært været shampoo og hudpleje jeg har haft fokus på. Faktisk oplevede jeg at det virkelig gør en forskel om man lige bruger et øjeblik på at smøre lidt creme eller en god olie ind i skægget efter vask fordi det mindsker den kløe og irritation som let opstår mens skægget groer til. Et andet plus er at den gode shampoo jo som før nævt, også tager de døde hudceller som ellers let ender som et uheldigt udseende drys foran på trøjen / brystet og det er virkelig ikke særligt sexet. Slet ikke på en sort t-shirt. Har engang inden jeg opdagede forskellen stået og spillet smart overfor en pige. Iført en super cool sort Iron Maiden t-shirt, jeans, blank polerede sko, blazer og det hele. Altså burde jeg have fremstået super skarp… Desværre så det ud som om bandet havde være ude i snevejr og det tog ligesom alt det seje af min stil.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *