Planlægning af en barnedåb

Louise 0

I nutidens samfund findes der utallige måder at planlægge og afholde barnedåb. Der er stor forskel på, hvad de enkelte familier ønsker at gøre i forbindelse med dåben og den efterfølgende fest. Nogen holder sig til traditionerne omkring tro og religion, hvor andre ser på det som en begivenhed det forventes, at man afholder. Nogen blander måske lige dele tro, traditioner, religion og nytænkning. Det er helt op til den enkelte familie, hvordan de ønsker at dåben for deres barn skal finde sted. Nogle familier ønsker at holde det helt simpelt for den nærmeste familie og mødes måske i hjemmet efter kirken. Andre ønsker at invitere hele familien samt venner og bekendte til en stor fest med mad og samvær. I forbindelse med en større fest, så kan det være en fordel at bestille mad udefra. Det kan lette arbejdet en smule i forbindelse med forberedelse og planlægning af en barnedåb, som kan være et stort projekt. Tanker, håb og drømme om barnedåben kan starte lang tid i forvejen, hvorfor det vil være ideelt at tage kontakt til et cateringfirma som dette. På den måde kan I allerede fra start have nogle professionelle med på råd og til at vejlede i sammensætning og valg af menu eller buffet.

Til en barnedåb, hvor begge forældres familier vil være samlet vil der være en bred fordeling af både køn og alder. Dette kan stille nogle krav til enten buffeten eller menuen, som I ikke umiddelbart har taget stilling til før I begyndte på planlægningen af barnedåben. Med mange forskellige mennesker i selskabet, så er det vigtigt at maden byder på retter, som alle kan lide. Om ikke andet kan det være en fordel, at der er noget at vælge imellem. Det omtalte cateringfirma har et vælg af muligheder, som I kan se her. Uanset om I vælger buffet eller menu, så vil der være en masse at vælge imellem. Derudover vil I få indflydelse på sammensætningen af maden. Firmaet har mange års erfaring med forberedelse, sammensætning samt levering af mad til store festlige begivenheder som konfirmation, bryllup, fødselsdage og barnedåb. De er eksperter på området og ved at overlade ansvaret for maden til dem, så kan I sikre jer, at der vil være nok mad til alle. Ydermere vil I kunne sikre jer, at der vil være noget mad for enhver smag. Dette kan I også sikre på forhånd ved at ringe i god tid og fortælle om, hvilken fordeling af gæster, som I har valgt at invitere til barnedåben.

Ved at bestille maden til barnedåben ude fra vil I formentlig få mere tid. Både mere tid til at nyde den nye tilværelse det er, at et lille barn kommer til verden. Derudover vil I formentlig have tid til at gøre barnedåben endnu mere personlig end den i forvejen er. Dette ved at arrangere og planlægge små detaljer, som kan give dagen og festen det lille ekstra, som den så passende har fortjent. Det kan være i indretningen af lokalet, navneskilte til bordplanen eller små, fine skilte til buffeten, hvor I præsenterer retterne på jeres egen måde. Måske med et billede af den lille ny, så dåbsfesten kan blive så personlig og familiær, som muligt. Cateringfirmaet tilbyder desuden at levere maden direkte til døren, så I heller ikke behøver at bekymre jer om at skulle transportere maden frem og tilbage. Dette gælder uanset om I vælger at holde festen i hjemmet eller om I holder dåbsfesten i et selskabslokale eller lignende. De mange års erfaring fra branchen betyder, at I trygt kan overlade opgaven til cateringfirmaet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.