Køreplader til entreprenørmaskiner

Louise 0

For mange mennesker er køreplader noget man ikke tænker over at det findes mange varianter af dem. Det er først når vi selv skal bruge dem at det så går op for os at der er flere forskellige varianter og at kvaliteten varierer.

Køreplader bruges når man skal have tunge entreprenørmaskiner ind over en jordbund, hvor der er risiko for at de ikke kan køre, synker i eller river det hele op med deres bælter. Kørepladerne bruges så til to formål, det ene er at skåne jorden og græsset, således det ikke pløjes op af de stores maskiner med deres larvefødder (bælter). Det andet er at de hjælper med at fordele vægten fra den store maskine ud over et større område, således den ikke synker ned og sætter sig fast.

Der er stor forskel på kvaliteten på plader. Der er nogle køreplader som er tynde og bulede, og det er ikke særlig gode / nemme at bruge. En god plade er robust og plan, det vil sige at den har den rigtige størrelse og tykkelse og placeres på den korrekte måde, således man udnytter den fuldt ud. En typisk køreplade vejer fra et ton og op til ca. 2½ tons. Det kræver en special transport at levere disse plader og det kræver professionelt mandskab at håndtere dem.

Det er specielt omkring håndteringen af pladerne man virkelig får at se hvilken værdi en professionel leverandør kan klare. En professionel kan placere pladerne hurtigt og effektivt fra lastbilen således de udnyttes optimalt og placeres på de rigtige steder på jorden, således man får det bedste udgangspunkt for entreprenørmaskinerne efterfølgende.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *