Køb loppekur online

Louise 0

Mange mennesker som har hund eller kat har på et eller andet tidspunkt oplevet at deres kære kæledyr har fået lopper eller flåter. Det er heldigvis nemt at behandle og det er noget man nemt selv kan klare uden man nødvendigvis skal til dyrelægen.

Det sværeste ved at behandle er når man gør det for første gang. De fleste første-gangs hundeejere kan godt have lidt svært ved at finde ud af det her med en loppekur, hvordan man gør og om man skal til sin lokale dyrlæge. Det er som regel ikke nødvendigt, og det er ret nemt at spotte om en hund eller kat har lopper.

Det tager ca 24 timer fra man begynder at behandle med en loppekur, til hunden eller katten ikke bliver bidt af lopper længere. Det kan virke som lang tid og mange hundeejere vælger da også at forebygge ved at behandle med loppekur løbende. Det kan man sagtens og det er de samme loppekure som man bruger til når hunden allerede har fået lopper.

Noget af det som mange mennesker ikke helt forstår er at når en hund først har fået lopper, så findes der faktisk mange flere lopper i hundens omgivelser end på selve hunden. det vil sige at i hundens kurv, på gulvet, tæpper og sofaer osv. det er helt fyldte med lopper. Derfor skal man sikre sig at den behandling man får til sin hund faktisk også er en som slår lopper i hjem på hunden, men også en der holder så lang tid at  lopper i hundekurven eller lignende faktisk også dør og ikke når at lægge flere æg.

Disclaimer
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *