Hvilket loppemiddel skal jeg vælge?

Louise 0

Når det kommer til at behandle sin hund eller sin kat med et loppemiddel kan det være svært at vælge det rigtige. Det er ikke den store videnskab, der er bare mange at vælge imellem. Der er i dag mange webshops hvor man kan købe sit loppemiddel.

Det praktiske ved at købe sit loppemiddel online er at man ofte får en bedre pris end man ville gøre, hvis m,an købte sit loppemiddel nede hos den lokale dyrlæge. Det kan være meget praktisk, hvis man allerede ved, hvad det er for et loppemiddel man gerne vil have. Noget af det man altid skal være opmærksom på når man skal vælge loppemiddel er at det skal passe ikke kun til den type husdyr du har (hund eller kat) men det skal også passe til vægten på dit husdyr.

De fleste producenter har et billede foran på deres loppemiddel, der viser den type hund og den størrelse det enkelte loppemiddel svarer til. Ellers står det typisk på pakningen hvor mange kilo den enkelte hund eller kat skal veje for at man kan bruge den valgte loppemiddel.

De fleste online webshops med loppemiddel har et stort udvalg som passer til mange forskellige typer af både hunde og katte. Det kan anbefales at vælge et produkt, der kan bruges til både behandling men også til forebyggelse. Det betyder som oftest at man skal købe to pakker med loppemiddel. Når man har til forebyggelse også er det vigtigt at man også får behandlet med loppemidlet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *