Erhvervsrengøring af kontor og lager

Der er stor forskel på rengøring. Een ting er hvad vi gør derhjemme og hvordan vi rengører, men når det bliver professionelt og der skal gøres rent hos større erhvervsvirksomheder, så er det pludselig lidt mere seriøst.

Erhvervsrengøring er noget som man måske ikke lige tænker er specielt. At støvsuge og vaske vinduer er vel det samme derhjemme og i en virksomhed – eller er det? Svaret er nok lidt mere nuanceret end sådan lige. Noget af det, der er lidt specielt når man laver erhvervsrengøring er at man har typisk flere forskellige kunder, og hver af dem har forskellige krav til deres rengøring. Der er forskellige typer af indretning, fx. kontor og lager.

Noget andet, man måske ikke tænker over er at det er op til den, der gør rent at sørge for at bruge det korrekte rengøringsmiddel i den korrekte dosis. Afhængigt af hvilket materiale der er tale om, så skal der bruges forskellige typer af rengøringsmiddel. Bruger man det forkerte kan det i værste fald skade gulvet, bordet eller lignende. Sker dette er det så her, hvor der virkelig er noget som adskiller den private rengøring fra den professionelle rengøring. Det er forsikring. Hvis du vælger noget derhjemme eller skader noget ved at bruge et forkert produkt, så er det til at overse hvilken påvirkning det har på din privatøkonomi. Omvendt, så hvis man skader et helt gulv i en produktionshal eller på et lager ved at bruge de forkerte produkter, så er det en kæmpe regning der skal betales og hertil kommer så sikkert også kompensation for tabt fortjeneste og lignende.

Disclaimer

Skriv et svar